Sovak

SOVAK zij aan zij, waar wij in geloven:

Jouw eigen plek in de wereld

Jij wilt een goed leven! Met mensen om je heen die om je geven. In een buurt waar jij je thuis voelt. Heb jij een verstandelijke beperking? Bij ons ben je welkom! We ondersteunen je bij wat je nodig hebt en sluiten aan bij hoe jij in het leven staat. Met deskundigheid, een glimlach en heel veel aandacht. Want iets voor elkaar betekenen, dat is voor ons de zin van het leven. Jouw eigen plek in de wereld, waar ook jij voor anderen van betekenis kunt zijn.

Alles met aandacht

We laten zien hoe professionaliteit en warmte elkaar kunnen versterken. We hebben het lef om buiten de lijntjes te kleuren en maken graag plezier. Vooral met jou. We zijn nieuwsgierig en gaan aan de slag. Dit maakt ons vakmensen met een groot hart, voor ons beroep én voor jou! Je mag rekenen op onze liefdevolle zorg. En op uitdaging! Want we prikkelen je. Zodat jij jouw eigen kracht vindt en ontdekt wat je allemaal in je hebt. Superbelangrijk, want het vergroot je zelfvertrouwen én het gevoel dat je ertoe doet.

De kracht van inleving

We luisteren naar je verhaal: je verleden, je familie en je wensen.. Ja, bij ons kun je zijn wie je bent, met de dromen en uitdagingen die je hebt. Met trots doen we een stapje opzij als jij klaar bent voor je volgende stap. Hoe klein of groot die stap ook is. Om aan de slag te gaan bijvoorbeeld, met een nieuwe activiteit of bij een bedrijf waar ze - net als wij – geloven in gelijkwaardigheid. Een plek waar ze vooral zien wat je wél kan. Want we werken in én met de samenleving . We kennen zowel de buurt als jou op ons duimpje


Een reactie van onze klant:
"Mijn ervaringen zijn zeer goed, er wordt erg goed meegedacht met ons, tevens zeer klantvriendelijk en service gericht"

Heb jij passie voor techniek? Kom werken bij R&O Adviseurs en Installateurs.