Mijzo

Kernwaarden Mijzo

Ontdek de kernwaarden van Mijzo.

Eigen
Uw bestaan is van u en van niemand anders. U organiseert uw leven op uw manier, zoals u het graag ziet. Wij ondersteunen u graag bij uw levensuitdagingen. U maakt daarbij uw eigen keuzes.

Jij bent zelfstandig en verantwoordelijk. Jij bent in staat de ander te zien zoals hij is. Jij geeft de ander respectvolle aandacht, en ondersteunt de ander bij zijn levensuitdagingen en eigen keuzes. Mijzo geeft mensen de ruimte om te zijn wie ze zijn en stimuleert tot eigen regie en eigenaarschap.

Ontdekken
We willen u graag beter leren kennen, en samen met u kijken wat het leven in petto heeft en wat de mogelijkheden zijn.

Jij bent van nature nieuwsgierig en je wordt in staat gesteld om creatieve oplossingen te bedenken om meerwaarde voor de cliënt te realiseren. Mijzo streeft daarbij naar innovaties om cliënten en medewerkers/vrijwilligers goed te kunnen ondersteunen, en om onbekende en ongekende mogelijkheden voor de toekomst te ontdekken.

Open
We zijn open en eerlijk . We luisteren naar elkaar en erkennen elkaar, ook daar waar we anders zijn. We hebben de vrijheid en kunnen de ruimte nemen om te zeggen wat we denken en voelen. We staan open voor ontwikkelingen, nieuwe ontdekkingen en creatieve oplossingen. Dit zijn belangrijke voorwaarden voor een goede dialoog die we op allerlei manieren met elkaar voeren.

Samen
Samenwerken is tof en vanzelfsprekend. Met elkaar, cliënten, naasten, vrijwilligers, professionals en samenwerkingspartners, werken we samen omdat dit ons sterker maakt en leuker is. We maken gebruik van de diversiteit en elkaars talenten in de verschillende netwerken en gemeenschappen en gaan actief op zoek naar datgene wat ons nog verder kan versterken.


Reactie van onze klant:
"Een bedrijf wat onze wensen en ons werk verstaat" en "ze denken mee"

Heb jij passie voor techniek? Kom werken bij R&O Adviseurs en Installateurs.