Louwman Real Estate

Over Louwman Real Estate

Louwman Real Estate realiseert en beheert huisvesting voor Louwman Group gelieerde bedrijven. Wij streven naar een toekomstbestendige vastgoedportefeuille die maximaal bijdraagt aan de doelen van de Louwman Group. Daarnaast ontwikkelen en beheren wij vastgoed voor marktpartijen. Zo hebben uiteenlopen soorten bedrijven bij ons al een geschikt onderkomen gevonden. Wij bieden:

Bedrijfspanden (te koop of te huur)
Bedrijfskavels (te koop)
Kantoorunits of bedrijfsunits (te huur)

Onze werkwijze

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van een goede relatie met onze klanten. Persoonlijke ondersteuning, kwaliteit en vakmanschap is onze dagelijkse drijfveer. Wij bieden onze klanten begeleiding in het volledige traject met een ervaren team. Hierbij kunt u denken aan het meedenken over de technische mogelijkheden, maar ook het faciliteren van de ontwikkeling, verbouwingen of onderhoudsdiensten. Waarom Louwman Real Estate?

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van zakelijke vastgoed
Passie voor kwaliteit en vakmanschap
Persoonlijke aandacht en ontzorging door het gehele traject
Mentaliteit van elke dag beter

Louwman bouwt duurzaam!

Er gaat geen dag voorbij zonder dat het woord duurzaam genoemd wordt. Iedereen doet aan duurzaam, en zeker ook Louwman Group!

Wij realiseren duurzaam vastgoed vanuit onze kernwaarden. Wij willen blijven verbeteren en ons verantwoordelijk voelen voor de klant, onze partners, onszelf en voor de maatschappij. Zo dragen wij een steentje bij door duurzame gebouwen te realiseren die mens, dier, milieu en omgeving voorop zetten. Hierbij beperken we ons niet alleen tot isolatie, energiezuinige installaties en zonnepanelen. Zo hebben we in tussentijd diverse projecten gerealiseerd met een duurzaamheidslabel:

In 2015 is Toyota- en Lexus dealer ‘Louwman Arnhem’ opgeleverd met een BREEAM-NL Excellent score.
In 2019 is ‘Louwman Rotterdam-Zuid’ opgeleverd met een Outstandingdesign certificaat, de hoogst haalbare categorie binnen BREEAM. Hiermee zet Louwman Group de toon als eerste automotive dealerbedrijf van Europa.
Het nieuwste bouwkundige project van Louwman bevindt zich in Purmerend en is gerealiseerd met GPR gebouw certificering. Hierbij is gewerkt aan een score in de één na hoogste categorie.

Klik hier voor het groepsbrede MVO-beleid.

Louwman Real Estate is onderdeel van de Louwman Group. Louwman Group is een van de grootste automotive distributeurs in Europa. Het Nederlandse familiebedrijf bestaat al sinds 1923 en importeert de automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki. Daarnaast is de Louwman Group ook actief in de retail, leasing, financiën, onderdelen levering, logistiek en distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en lichamelijk gehandicapten.

Het aanbod van Louwman Real Estate is niet alleen beschikbaar voor Louwman gelieerde (auto)bedrijven of kantoren. Ook wanneer u in een andere sector actief bent, helpen wij u graag met ons beschikbare aanbod.


Louwman Group

Heb jij passie voor techniek? Kom werken bij R&O Adviseurs en Installateurs.